2019-09-15 08:42:50• hírek • Bede Emőke

Négy éve keresték a franciák azt a BMW-t, melyre Szatmárnémetiben bukkantak a határrendészek

Balszerencsés napja volt péntek 13-án egy Szatmár megyei férfinak, ugyanis a helyi határrendészek kiszúrták, hogy az általa vezetett BMW bizony lopott.

A szerkesztőségünkbe eljuttatott közlemény szerint a 318D típusú autót pénteken, nem sokkal 11 óra előtt állították meg ellenőrzésre, ám a hivatalos dokumentumok átvizsgálása során kiderült, az autó 2015 decembere óta lopottként szerepel az Interpol adatbázisában. A hatóság orgazdaság miatt indított bűnügyi eljárást az ügyben, a 42 éves T. I. szerepe egyelőre még nem tisztázott.



Körözött férfi a petei hatátátkelőnél

Szeptember 14-én szeretette volna elhagyni az országos egy 26 éves Máramaros megyei férfi, ám személyes okmányainak ellenőrzésekor riasztott a rendszer. Ugyanis mint kiderült, S. G.-t a felsővisói bíróság 2 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte közlekedési bűncselekmény elkövetése miatt. Mondanunk sem kell, hogy a férfi nem hagyhatta el az országot, mi több, azonnal átadták a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség munkatársainak, akik megtették az ügyben a további lépéseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: